Effektiv digital bogføring

For mange bilag?

 

 

Digital bogføring hos gills-economics

Nuværende situation:

Er du også træt af krøllede bilag, der roder på kontoret og nemt bliver væk?

Synes du din nuværende bogholder og/eller revisor er for dyr (gammeldags bogføring)?

Mangler du overblik ?

Er du træt af selv at skulle stå for bogføringen ?

Har du konstant dårlig samvittighed ?

Ring allerede nu på tlf. 5358 1661, hvis du gerne vil føle dig helt ajour. Hele tiden. Din tid skal nemlig bruges på dine kunder og på at drive din virksomhed. Ikke på kedelige bilag. Med gills-economics på sidelinjen får du mere energi og overskud til alt det sjove i en ofte travl hverdag.

Sådan virker det:

Med Indscanning sender du nemt alle dine udgiftsbilag og kvitteringer til mig via e-conomic. Du tager et billede med en tilhørende mobil-app eller sender dem som PDF via e-mail. 

Du smider bilag og kvitteringer i papirkurven. Du behøver ikke at gemme originalen, når du først har sendt et bilag til e-conomic, da et digitalt bilag er godkendt som regnskabsdokumentation. 

Med baggrund i kontoudtog fra din bank, mobilepay-erhverv (mobilepay-løsninger) og de indscannede bilag, laver jeg alle dine posteringer. Ligeledes hvis du har betalingsterminaler eks. fra Verifone  (Verifone-løsninger)  eller iZettle kan det integreres med automatiske overførsler til dit e-conomic.

Jeg laver den månedlige bogføring og sørger for, at momsen beregnes og indberettes hvert kvartal eller halvårligt.

Du modtager månedligt en driftsbalance, der viser, hvordan din virksomhed kører med den seneste måneds resultat, resultat år til dato og sammenligning med sidste år. Du har således noget at styre efter. Jeg tilbyder at lave diverse driftsanalyser eks. på produkt- eller kundeniveau.

Jeg glæder mig til at snakke med dig.